Flyselskap

2. Påskedag – Vinn en Singapore Airlines A380

Da åpner vi tiende eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan i dag være med i trekningen av Singapore Airlines A380.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

Om selskapet

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Eggejakten eller eggekalenderen er kommet til siste dag. Vi vil benytte anledningen til å takke for følge. Kanskje dukker det opp tilsvarende konkurranser utover på frequentflyer.no – Følg med.

Vinn en Qatar Airways

Delta i eggejakten

Premien er sponset av Singapore Airlines. Vi sender en stor takk til dere.

Regler som gjelder for Vinn en Singapore Airlines A380 (modell).

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.