Flyselskap

Vekst og høyere punktlighet i februar for Norwegian

fyllingsgrad svensk driftstillatelse reward kampanje 300 kroner Vekst og høyere punktlighet

Norwegians trafikktall for februar viser at over 2,5 millioner passasjerer valgte å fly med selskapet denne måneden, en økning på åtte prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Veksten avtar nå betydelig, i tråd med strategien om å gå fra vekst til lønnsomhet.

Totalt 2 517 335 passasjerer valgte å fly med Norwegian i februar. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 11 prosent og kapasitetsveksten (ASK) økte med 15 prosent, mot 35 prosent i februar foregående år. Fyllingsgraden var på 81,5 prosent, men både vekst og høyere punktlighet.

Vekst og høyere punktlighet

Vi er godt fornøyd med passasjerveksten i februar, en periode som tradisjonelt er preget av lavere reiseaktivitet. Etter en periode med kraftig ekspansjon og betydelige investeringer avtar veksten og vi endrer strategi fra vekst til lønnsomhet. Med en styrket finansiell posisjon og reduserte kostnader framover, er vi godt rustet til å fortsette kampen om kundene, ikke minst på langdistanse.

Bjørn Kjos, Konsernsjef i Norwegian.

Norwegian gjennomførte 99,3 prosent av de planlagte flygningene i februar og punktligheten var på 83,5 prosent (opp 8,8 prosentpoeng).