Flyselskap

Fly Thai promotion Business Class

Fly Thai promotion

Thai Airways har sluppet en ny promotion i Business Class tilgjengelig for det svenske markedet. Avreisen finner sted fra Stockholm flygplats Arlanda.

  • Säljperiod: Nu – 2 januari 2019
  • Reseperiod: Nu – 31 mars 2019
  • *Tur och retur med priser från : 22,962 SEK
  • Flyg från Sverige i Business Class!

Betaling av Fly Thai promotion

@peterfox.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype. Hvis du reiser ofte med  SAS, kjenner du sannsynligvis produktet godt. Likevel kan det være lurt å holde seg oppdatert, siden vi alltid legger til nye tjenester og løsninger for å gjøre reisen din enda bedre. Her er et par ting det kan være nyttig å vite om å reise med SAS.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Thai Airways

Thai Airways International er det nasjonale Thailandske flyselskap med hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Selskapet var et av de opprinnelige medlemmer av Star Alliance. Thai Airways flyr hver dag direkte mellom Oslo og Bangkok. På denne ruten blir det hovedsakelig brukt en Boeing 777-300ER.

Thai Airways International ble stiftet i 1960 som et fellesforetak mellom Thai Airways Company og SAS. Etter å ha hjulpet selskapet i gang ble SAS i 1977 kjøpt ut, sik at selskapet ble 100% eiet av den Thailandske stat. De to selskapene samarbeider, da de begge er medlemmer av Star Alliance.

Selskapets første flyvning var 11. mai 1960. Thai startet som «Thai International» og «Thai Airways Domestic». Senere ble de to slått sammen i det nåværende Thai Airways International.

Thai Airways er medlem av Star Alliance, og du kan opptjene SAS EuroBonus poeng på enkelte av billettene.

Første klasse og business Økonomi Økonomi (lav)
Poeng fra 1200 fra 600 fra 150
Klasser F, A, P, C, D, J, Z (200 %) Y, B, H, M, Q, U (100 %) T, K, S (50 %)

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook  -Følg Facebook-gruppen flightdeals.no