Flyselskap

Norwegian lanserer ny rute til Napoli

napoli
Foto: Pixabay

Norwegian fortsetter å utvide rutetilbudet fra Norge med lanseringen av en ny direkterute mellom Oslo og Napoli i Italia.

I sommer kan reiseglade nordmenn reise direkte til Napoli, pizzaens fødested. Napoli er blant Italias største byer og egner seg godt til å kombinere storbyferie med strandferie. Byen er også et godt utgangspunkt for å reise videre nedover Amalfikysten. Dersom man vil utforske flere av Italias kjente storbyer, kan man med Norwegians enveisbilletter enkelt fly inn til Napoli og ut fra for eksempel Roma.

– Napoli er en spennende destinasjon og vi forventer at mange nordmenn vil benytte seg av denne nye ruten i sommer. Nå ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier EVP Commercial Thomas Ramdahl.

million ekstra napoli

Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Oslo og Napoli.

Om den nye ruten

Den nye sommerruten vil ha to ukentlige avganger fra Oslo til Napoli, på mandager og fredager, fra og med 17.juni.

Om Napoli

Norwegian i Italia

I sommersesongen flyr Norwegian til en rekke italienske destinasjoner, som Roma, Sicilia, Venezia, Verona, Sardinia, Milano, Pisa og nå Napoli. Selskapet flyr også til Italia i vintermånedene med destinasjoner som Roma og Milano. Norwegian tilbyr også flere ruter mellom USA og Italia.

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,7 år. Og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 10 000 dedikerte medarbeidere.