Flyselskap

Norwegian 72 timers juletilbud

One night in Bangkok ASIA-fellen vårkampanje til asia redningen

Norwegians 72-timers tilbud er i gang. Bestill fra nå og frem til torsdag 23:59. Ready-Steady-Jul?.

Som vi tidligere har postet, ble det ingen tradisjon;

En tradisjon (fra latin tradere, «overføre») er en sosial praksis, en forestilling, en institusjon eller et produkt som overføres over flere ledd (for eksempel fra generasjon til generasjon), i et samfunn eller i en gruppe. Tradisjonens oppgave er å binde sammen det gamle og det nye for å skape en historisk kontinuitet for en gruppe eller samfunnsmedlemmene. Innholdet i tradisjonen er ofte knyttet til kulturelle elementer som en mener er spesielt verdifulle fordi de utgjør en vesentlig del av et samfunns eller en gruppes sosiale arv.

Men istedet fantastike priser !

72 timers juletilbud

72 timers juletilbud

 

 


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Skiferie? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan Norwegian fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden. Er du ikke medlem av lojalitets-programmet Norwegian Rewards, kan du lese vår introduksjon til programmet her og melde deg inn.

Du opptjener flere Norwegian Rewards CashPoint dersom du betaler med Bank Norwegian kortet.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flyvning du har betalt med Norwegian-kortet er forsinket slik at du ikke rekker forbindelsen din.


Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook


Vilkår – 72 timers tilbud

  • Priseksempel gjelder én vei (utreisebillett fra Oslo Gardermoen (OSL).
  • Pakk opp og bestill senest torsdag! Bruk kampanjekode 1850XMASOFFER
  • Bestill innen 13.12.2018 kl. 23:59 CET.
  • Bestill senest torsdag 6. desember 2018 og reis innen 31. mai 2019.
  • Regler: Alle oppgitte flypriser er inkludert skatter og avgifter og gjelder én vei dersom ikke annet er nevnt. Antallet plasser er begrenset. Det gis ikke barnerabatt på kampanjepriser.
  • Vennligst merk: Billetter bestilt gjennom reisebyrå kan ha andre endringsregler (IT-pris billetter).
  • Flyreiser bestilt som en pakke fly+hotell kan ha andre endringsregler.
  • Norwegian tar forbehold om prisendringer og skrivefeil