Flyselskap

Starter billettsalget i Argentina i dag

Starter billettsalget

Fra tirsdag 4. september starter Norwegian salg av flybilletter på innenriksruter i Argentina.

De første rutene vil gå mellom Buenos Aires og de populære turistdestinasjonene Córdoba, Mendoza, Iguazú, Bariloche, Neuquén og Salta. Den første flyvningen i Argentina tar av den 16. oktober 2018.

– Dette er en stor milepæl for oss i Norwegian. Vårt mål er å gi alle muligheten til å fly og disse rutene gjør det nå mulig for argentinere så vel som europeere og andre å reise innenriks i Argentina til en rimelig penge. Rutene vil bidra til økt turisme, flere arbeidsplasser og verdiskaping i Argentina, et land der flytilbudet tradisjonelt har vært begrenset. Argentina har et enormt potensiale og disse rutene er bare begynnelsen på våre planer i Sør-Amerika. Nå ser vi frem til å ønske både argentinere andre reisende velkommen om bord våre nye, komfortable, mer miljøvennlige fly.

Bjørn Kjos, CEO i Norwegian.

Lokale og internasjonale reisende vil kunne nyte alt fra vindistrikter (Mendoza og Salta), aktive ferier med ski og andre vinteraktiviteter (Mendoza, Neuquén og Bariloche), vakker natur med imponerende fosser (Iguazú), storbyliv (Buenos Aires og Córdoba), eller en kombinasjon av disse.

Norwegian har også gode forbindelser mellom London Gatwick og Buenos Aires.

Om Norwegian Air Argentina

I januar fikk Norwegians heleide datterselskap Norwegian Air Argentina (NAA) en driftstillatelse (AOC) fra argentinske myndigheter. Innenriksrutene vil betjenes av Norwegians Boeing 737-800-fly.