Article

VING: Nå kan du gjøre et Sydenkupp!

sydenkupp

 

Sommeren i Norge vil ingen ende ta, og det påvirker også prisene på reiser sydover. Er du så heldig å ha litt ferie til overs kan du gjøre et skikkelig reisekupp nå.

– Denne sommeren har vært helt fantastisk, og det fine været påvirker selvsagt også nordmenns reiselyst. Det er gode nyheter for de som har litt ferie til overs og som har lyst til å komme seg litt bort. Akkurat nå kan du få reiser til svært lave priser, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

At prisene på reiser faller når skoleferien er over er en velkjent sak. Men i år er prisene kanskje enda lavere enn vanlig. Forklaringen ligger i den varme sommeren og at reiseselskapenes priser er dynamiske og dermed påvirkes av etterspørselen.

Sydenkupp

– Sommerreisene ble solgt mange måneder før sommerferien, så det aller meste i juni og juli har vært, og er, utsolgt. Så langt i skoleferien er belegget på flyene rekordhøye 99,8%. Alternativene for de som vil reise i august og september mange, og du kan enkelt få en reise til rundt 1800 kroner per person for en uke. Vi har rimelige reiser til både Hellas, Tyrkia, Bulgaria og Kanariøyene nå. Spesielt de som har barn under skolealder kan få virkelig gode priser på bra familiehotell etter skolen starter igjen, avslutter Vings informasjonssjef.

 

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.