About the author

Peter Fox

Peter Fox, er medlem av SAS EuroBonus - Qatar Privilege Club, Hilton Honors, NG Trumf. Han følger også andre bonus- og lojalitets programmer.

Related Articles

2 Comments

 1. Stein F. Walle

  Du ble vel oppgradert fordi de vet hvem du er, pga denne websiden. Jeg har flydd SAS trofast på jobb og ferie i mer enn 35 år. De siste 11-12 årene har jeg hatt Gull, nå Diamant-kort. I fjor ble jeg gitt Gullkort livet ut, en flott gest av SAS. Imidlertid har jeg aldri i disse årene, en eneste gang, blitt oppgradert. Jeg har vel 40-50 flyturer i løpet av et år, og i kontrast til SAS blir jeg stadig oppgradert til First class i andre selskap jeg har gull- og platinum status i. Her bør SAS skjerpe seg for ikke å miste loyaliteten til sine beste kunder.

  1. Peter Fox

   Hei Stein,

   Jeg har vært gull medlem av EB siden starten i 1992. Da Diamond ble introdusert fikk også jeg dette kortet. Dette var min første Complimentary Upgrade. Hadde kanskje brukt poeng dersom den ikke kom.
   Måtte bruke 35 000 poeng på returen (natt-fligth) hvor det egentlig er viktigst.

Comments are closed.

| © Copyright 2018 | All Rights Reserved | Peter Fox Consulting ENK |

%d bloggere liker dette: