Bonus Program

Villa Paradiso blir med i EuroBonus-programmet

Villa Paradiso

Er du bosatt i Oslo-området, og har relativt stor interesse for italiensk pizza ? Nå blir restaurantkjeden del av Loyal Solutions & SAS Eurobonus. Du opptjener 50 EuroBonus ekstrapoeng per NOK 100 i pizza, pasta og salater.

Hver gang du handler hos de deltakende restauranter og butikkene, opptjener du EuroBonus Ekstra-poeng som SAS setter inn på kontoen din. Se listen over butikker eller i SAS-appen under Me/EuroBonus/Where to earn points. Der finner du mer informasjon om hvor mange EuroBonus-poeng du opptjener i hver enkelt sted.

Villa Paradiso har i skrivende stund to restauranter i Oslo-gryta. En er plassert på Grünerløkka, og den andre sentralt lokalisert på Frogner, like ved Solli plass. Menyen byr på mange klassiske italienske retter, blant annet pizza som bakes i steinovn.

 

Villa Paradiso skal vokse videre

Fredag 8. desember 2017 kunne vi lese at Vardøen og kompanjongen, møbelsnekkeren Trond Haug (50), får inn det lille Oslo-baserte investeringsselskapet Credo Partners som medeier for å ta Villa Paradiso videre.

Credo, som eies og styres av et knippe menn med bakgrunn fra konsulentselskaper som McKinsey & Co. og BCG, kjøper 60 prosent av aksjene i Paradiso Holding, selskapet som eier dagens to pizzarestauranter på Grünerløkka og Solli Plass på vestkanten, de tre focaccia-bakeriene Piccolo Paradiso og import-engrosfirmaet Villa Import. Også den tredje Paradiso-restauranten, som skal åpne på Majorstuen i Oslo, er en del av avtalen.

Kilde: DN.no – Foto: Villa Paradiso