Flyselskap

Lufthansa gir oss en “snik titt” på Boeing 777-9 Business class

Boeing 777-9 Business class
Boeing 777-9 Business class. Foto: Lufthansa.

Lufthansa har publisert en rendering* av selskapets ny Business class sete. Konseptet leveres først i 2020, når selskapet får sitt første B777-9-fly. Selskapet har bestilt 20 av modellen fra Boeing. Lufthansa gir oss en “snik titt” på Boeing 777-9 Business class.

I følge et innlegg på flyselskapets offisielle Twitter-konto, vil det nye setet tilby mer privatliv. I tillegg finnes det en spesiell skulderpute for reisende som foretrekker å sove liggende på “siden”. Større private underholdnings skjermer og direkte adgang til midtgangen for alle passasjerer tilbys også.

Lufthansa har bestilt 20 stykker av neste generasjons modell fra Boeing med planlagt leveranse mellom 2020 og 2025.

Boeing 777-9 Business class. Foto: Lufthansa.
Boeing 777-9 Business class. Foto: Lufthansa.

Boeing 777-9 Business class

Kabinen konfigureres med setene plassert i alternerende rader med 1-2-1 og 1-1-1, noe som gir alle passasjerer direkte tilgang til midtgangen. Dette er en endring fra Lufthansas nåværende business class layout hvor de i vinduet seter er tvunget til å nesten klatre over passasjeren ved siden av seg, for å få tilgang til midtgangen.

Dagens Lufthansa Business Class design

Tidligere i år lanserte Boeing fulle tekniske detaljer om sin fremtidige B777-9.  Boeings anbefalte sete-kart viste den upopulære ti-i-bredden (3-4-3) i økonomiklasse kabinen som nesten helt sikkert vil bli vedtatt av fabrikantens kunder.

Lufthansa har klart høye ambisjoner for sitt neste-generasjons Business class sete. De satser på at det vil fylle tomrommet eller fraværet av LH First Class på Boeing 777-9.

Den nye Business Class vil også sette en ny standard fra et teknologisk perspektiv. Takket være det digitale grensesnittet kan alle funksjonene i setet, samt underholdningssystemet styres med passasjerens personlige enhet. Smarttelefoner og iPad kan lades opp i setet ved hjelp av trådløs teknologi. Og i fremtiden vil alle som ønsker å se en av filmene fra det omfattende underholdningsprogrammet, kunne oppleve blockbusters på mye større skjermer, i full HD.

Det vil allerede være noen innovasjoner i den eksisterende Business Class i det kommende året som vil forbedre komfortnivået for passasjerer betydelig. Madrasser som er utviklet eksklusivt for Lufthansa, vil bli tilbudt på lange interkontinentale flyvninger fra tidlig 2018. Det øke søvn kvaliteten ombord.

Ved behov vil passasjerene også bli tilbudt pysjamas. Så langt har dette tilbudet kun vært tilgjengelig i selskapets First Class. Lufthansa vil også tilby sine Business Class-passasjerer nye dyner.

Hva er en rendering ?

*Rendering, prosessen som konverterer en datamodell til et bilde som kan vises på en skjerm. I programvare for dataanimering, design, konstruksjon og lignende, beskrives gjenstander som tredimensjonale modeller. Disse modellene omfatter beskrivelser av gjenstandenes overflate, for eksempel hår, hud (med rynker), mur, sand, vann og så videre, samt optiske egenskaper, for eksempel farge, refleksjonsgrad, grad av gjennomsiktighet med mer. For å lage et bilde må gjenstandene plasseres i forhold til hverandre og i forhold til den som skal se bildet, videre må lyskilder plasseres og beskrives. Programvaren som utfører rendering, må beregne farge og lysstyrke til hvert punkt i bildet, med utgangspunkt i alle disse faktorene.

Kilde: Store Norske leksikon / Twitter

%d bloggere liker dette: