Hotel

Scandic er hotellbransjens mest attraktive arbeidsgiver i Norden

hotellbransjens mest

Scandic er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren i den nordiske hotellbransjen for 2017. Universum Globals årlige rangering av de mest attraktive arbeidsgiverne er basert på svar fra 36 000 studenter i Norge, Finland, Danmark og Sverige.

Når økonomistudenter i hele Norden rangerer sine foretrukne arbeidsgivere, er Scandic den eneste hotellkjeden blant selskapene i Norden. Resultatene baserer seg på Universums studentundersøkelse for 2017 der mer enn 36 000 økonomistudenter fra universiteter og høyskoler i Norge, Finland, Danmark og Sverige har deltatt.

– Dette er fantastiske resultater, og jeg er både glad og stolt over at Scandic vurderes av studenter i hele Norden som en attraktiv arbeidsgiver.

Lena Bjuner, direktør for HR og bærekraft i Scandic Hotels Group.

Scandic jobber kontinuerlig med å skape de beste karriereveiene i hotellnæringen for studenter og fremtidige som nåværende medarbeidere. Scandic tilbyr sine 15 000 medarbeidere Scandic Business School, et internt program for profesjonell utvikling i tillegg til Talent@Scandic som er et ettårig program der utvalgte medarbeidere utvikles for å blir fremtidige hotelldirektører i Scandic.

– Å sørge for en inspirerende bedriftskultur er svært viktig for oss. Vi prioriterer videreutvikling og godt lederskap. Jeg  er overbevist om at vi gjennom å skape en arbeidsplass der medarbeidere trives, utvikles og blir engasjert, også skaper fantastiske hotellopplevelser for våre gjester.

Elin Ekrol, HR-direktør i Scandic Norge.

Studenter forventer noe ekstra fra hotellbransjens mest attraktive

– Neste generasjon med talenter forventer ikke bare en jobb, de forventer også en mulighet der de kan nå sitt fulle potensial. For å være en attraktiv arbeidsgiver i 2017 holder det ikke å tilby en konkurransedyktig lønn og en sikker jobb. Arbeidsgivere må kunne tilby noe utover dette som sosialt engasjement, at de er innovative og helst at man ser hver medarbeider på individnivå. De organisasjonene som studenter i den nordiske kåringen har løftet frem, har jobbet hardt med disse temaene og fortjener en skikkelig klapp på skulderen, sier Claes Peyron, sjef for Universum i Sverige.

Les mer om kåringen på Universums hjemmeside.